Nieuws

 • Uw huisarts en uw apotheek kunnen uw medische gegevens delen met andere zorgverleners. Bijvoorbeeld als een andere arts of apotheek uw medische gegevens nodig heeft om u snel, goed en veilig te helpen. Het delen van uw medische gegevens gebeurt via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Maar alleen als u dat goed vindt.
  Wilt u toestemming regelen voor het elektronisch beschikbaar stellen van uw medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt?

  Zie voor meer informatie  Toestemming regelen
   
   
 •  

  Waarneming tijdens vakanties / afwezigheid huisarts van Lith. 
  Achternaam:

  A  t/m  I    Dokter Saunier 0570-561292
  J  t/m  O   Dokter Huijgens 0570-531331
  P  t/m  Z   Praktijk aan de IJssel 0570-562666

   

 • Doktersassistente Destina werkt de hele maand augustus, september en oktober bij ons i.v.m. vakantie van andere doktersassistentes. 

   

   

 • Vanaf heden is het mogelijk om via de MedGemak app een afspraak in te plannen. De MedGemak app kunt u downloaden vanuit de playstore/appstore op uw Smartphone. MedGemak is de app om u te helpen bij het optimaal regelen van uw zorgtaken. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie. U kunt eenvoudig een online afspraak maken bij uw huisarts. Daarnaast is het mogelijk een bericht naar uw huisarts te sturen met bijlage. 

  MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Daarom dient u zich eerst aan te melden voor MijnGezonheid.net voordat u de app kunt registeren. 

  Herhaalmedicatie
  Het is ook mogelijk om uw herhaalmedicatie aan te vragen via de site http://www.apotheekolst.nl (Let op u moet dan wel uw eigen account aanmaken). Als u nog herhalingen tegoed heeft dan kunt u zonder recept naar de apotheek om uw medicatie op te halen, op het etiket van uw medicatie staat hoeveel herhalingen u nog tegoed heeft.

  Herhaalservice
  Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt. Wij zorgen in overleg met apotheek Olst dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van de apotheek bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer zij deze bij u thuisbezorgen. Wil je je aanmelden voor herhaalservice? Geeft dit door aan uw apotheek.